Dr. Kiss Csaba

Bemutatkozás:
Rendelőnkben lehetőség van nőgyógyászati vizsgálatokra, rákszűrésre, fertőzések felderítésére, meddőségi kezelésre, esetleges hormonális problémák kezelésére is (pl. változókor tünetei, PCOS, stb).

Dr. KISS CSABA a nőgyógyászati endokrinológus, meddőségkezelés specialistája
Az általánosan végzett kolposkópos méhszáj vizsgálat és cytológiai kenetvétel, csak a méhnyakrák diagnosztizálására alkalmas. Rendelőnkben teljeskörű nőgyógyászati rákszürés történik, ami a méhnyakrák szűrése mellett magába foglalja a hüvely és külső nemi szervek szűrővizsgálatát is. A méhtest, petefészkek, a méhszalagok ultrahangos vizsgálata 1 mm-nél nagyobb elváltozást ki tud mutatni és jól láthatók a kismedencei nyirokcsomók is. Az ultrahang vizsgálat kiterjed az összes hasi szerv (máj, epe, hasnyálmirigy, vesék, mellékvesék, hólyag) szűrővizsgálata is.

Klinikai és UH vizsgálattal a mellrák szűrővizsgálata is megtörténik, ami 35 év alatti hölgyeknél elegendő.
35 éves kor felett, vagy más indokolt esetben elvégezzük a mammográfiás vizsgálatot is.
Nálunk végzett cytológiai vizsgálat nem csak a ráksejtek kimutatására alkalmas, hanem információt ad a hüvelyi kórokozók (baktériumok, gombák, vírusok) jelenlétére, többek között a HPV vírusra, és a Chlamydiára is. A hüvelyi kórokozók – melyek a rák kifejlődésének okai – külön vizsgálattal kitenyészthetők, melyek alapján célirányos kezelésük megtörténhet.
A méhnyakrák lassan fejlődik ki. Az évenkénti rendszeres vizsgálattal nem csak rákelőtti vagy korai stádiumban lévő rákot mutathatjuk ki, hanem a kiváltó ok kezelésével létrejötte megelőzhető.

NŐGYÓGYÁSZATI HORMONBETEGSÉGEK TÜNETEI ALAPJÁN:
A nőgyógyászati hormonbetegségek több nagy csoportra oszthatók. Kezelésüket nagy gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező specialista (endokrinológus ) orvosok végzik.

1. Hormonzavarok fiatal korban
A. Gyermekkor: korai pubertás, korai vérzés, szőrnövekedési zavarok, a csikló és külső nemiszervek megnövekedése vagy sorvadása és egyéb rendelleneségei.
B. Pubertás: menstruációs rendellenességek, zsíros pattanásos bőr arcon, háton , mellkason fokozott hajzsírosodás, fokozott szőrnövekedés, fülek előtt, ajak felett, állon és nyakon, fájdalmas menstuáció, szabálytalan menstruáció, emlőnövekedési zavarok, szőrnövekedés elmaradása, vagy késői megjelenése, emlőváladékozás.

2. Hormonzavarok felnőtt korban
A. Menstruációs zavarok, szőrnövekedési rendellenességek, kopaszodás, hajhullás, zsíros haj, zsíros és pattanásos bőr. Menstruáció elmaradása, vagy túlzott gyakorisága, hormoneredetű hízás, vagy fogyás, meddőségi panaszok, emlőfájdalom, váladékozó emlő.
B. Korai klimax(hőhullámok, vérzészavarok, indokolatlan pszichés változások)
C. Hormon eredetű szexuális panaszok. Hormonális fogamzásgátlás, a menstruáció időleges felfüggesztése, vagy időpontjának megváltozása.

3. Változókori zavarok:
A. hőhullámok, alvászavarok, éjszakai izzadás, vérzészavarok, emlőpanaszok, szexuális problémák (hüvelyszárasság)
B. Hajhullás, hüvelyi szárazság, szőrnövekedési zavarok, emlőpanaszok.
a hormonbetegségek kivizsgálásához és kezeléséhez szükséges vizsgálatok, UH vizsgálatok, Rtg. vizsgálatok, szakmai konzíliumok(bőrgyógyászat, belgyógyászat, urológus, diabetológus, ideggyógyász) rendelőnkben biztosított.

Vitalorg - Az Ön egészsége a mi hivatásunk!

MEGKÖZELÍTÉS:

M3-as metró Gyöngyösi utca megállójától 3 perc sétára

120-as autóbusz Gyöngyösi utca megállójától 1 perc sétára

14-es villamosok Gyöngyösi utca megállójától 5 perc sétára

Vonattal a Budapest-Angyalföld megállótól 5 perc sétára

Autóval - A rendelőt körülvevő utcákban, amelyek parkolóórával felszereltek

Vitalorg

Egészség, törődés, megbízhatóság megfizethető áron. Látogasson el hozzánk és tapasztalja meg, milyen amikor az orvosnak Ön a legfontosabb!

© 2016 Vitalorg Szakorvosi Magánrendelő