Dr. Beke Gábor

Kórházi háttér:
– Magyar Honvédség Honvéd Kórház – érsebészeti osztály főorvosa

Bemutatkozás:

Korábban a BM Kórház mb. főorvosa voltam.
Diploma: 1978 Semmelweis Orvostudományi Egyetem Budapest, Szakvizsga: 1982 sebészet, 1985 érsebészet.A rendelőben verőér- és visszér-betegségek diagnosztikájával, konzervatív- gyógyszeres kezelésével, gondozásával foglalkozom. Scleroterápiás kezelés elvégzésére is lehetőség van. A scleroterápia pókvénák, seprűvénák, kisebb visszértágulatok eltüntetésére szolgál.
A scleroterápia egy Injekciós kezelés, melynek lényege, hogy gyógyszert juttatunk a vénákba, amely az erek belső falát kárositja. Ezután a szemben lévő érfalak össze tudnak tapadni és hegesednek.
Mivel az erek összetapadását elő kell segíteni, ezért a kezelés során a végtagok polyázása szükséges,mely nyomást gyakorol az erekre.
Ez a kezelési mód elsősorban az intracutan venectásiák, a reticularis és oldalág varixok kezelésére alkalmas.
Érsebészként a rendelőmben fogadom az makacs, nem gyógyuló sebekkel küzdő betegeket is, hiszen eme problémák hátterében az esetek nagy százalékában végtagi keringési elégtelenség állhat.
Diabéteszes betegeknél a szövődményként jelentkezik a kis erek károsodása, melyek nehezen gyógyuló sebek formájában jelentkeznek az alsó végtagokon.

 

Vitalorg - Az Ön egészsége a mi hivatásunk!

MEGKÖZELÍTÉS:

M3-as metró Gyöngyösi utca megállójától 3 perc sétára

120-as autóbusz Gyöngyösi utca megállójától 1 perc sétára

14-es villamosok Gyöngyösi utca megállójától 5 perc sétára

Vonattal a Budapest-Angyalföld megállótól 5 perc sétára

Autóval - A rendelőt körülvevő utcákban, amelyek parkolóórával felszereltek

Vitalorg

Egészség, törődés, megbízhatóság megfizethető áron. Látogasson el hozzánk és tapasztalja meg, milyen amikor az orvosnak Ön a legfontosabb!

© 2016 Vitalorg Szakorvosi Magánrendelő